SEO optimizacija

SEO optimizacija sajta, SEO on page i SEO off page

SEO optimizacija jeste apsolutno neophodan sastojak uspeha svakog sajta na internetu. Ako želite da se Vaše stranice nađu među prvima na svetski poznatim pretraživačima od kojih je Google ubedljivo najkorišćeniji, onda nikako ne smete iz redovnog snabdevanja svog biznisa najkvalitetnijim ojačivačima izostaviti ovaj koji mu daje neverovatnu energiju, čini da nesmetano raste i razvija se. Što je Vaš biznis snažniji – veći broj klijenata, a SEO optimizacija je najadekvatniji odgovor na pitanje kako potencijalni klijenti da uoče Vaš brend na internetu.

Postoje dve celine SEO optimizacije, a to su on page SEO i off page SEO. Koja je razlika? On page SEO podrazumeva sve one poteze koje je potrebno napraviti na samome sajtu kako bi njegove stranice bile dobro optimizovane za pretraživače. To između ostalog može biti kreiranje sadržaja po svim onim zahtevima koje SEO nalaže, zatim postavljanje home descriptiona, tagova i slično. Off page SEO je ništa manje važan, a on se tiče radnji koje utiču na dobru poziciju stranica Vašeg sajta, ali koje se ne rade na samome sajtu. Treba napomenuti da je za rad na off page SEO optimizaciji neophodno prethodno imati dobro urađen on page SEO.

Osnovni cilj optimizacije jeste što veći broj posetilaca Vašeg sajta. Ma koliko web dizajn Vaše stranice bio kvalitetan, bez SEO optimizacije biće gotovo beskoristan, jer niko neće uspeti da ga vidi s obzirom da se za najtraženije fraze iz te delatnosti ne pojavljuje među prvih nekoliko mesta. Međutim, konceptMB ne može da dozvoli da Vaš brend ostane nezapažen na internetu.

Kada je u pitanju SEO optimizacija, jedna od osnovnih stvari su pomenute ključne reči. One se, naravno, razlikuju od delatnosti do delatnosti, a njihova optimizacija od konkurencije i broja pretraga na internetu. Mi smo tu da saslušamo šta je ono što Vi želite, šta mislite da Vam je potrebno, za koje ključne reči želite da ste među prvima na Google-u, i da na osnovu toga kreiramo paket za SEO optimizaciju na mesečnom nivou i na taj način učinimo Vaše poslovanje energičnijim, damo mu vetar u leđa za dalji razvitak.

Ukoliko ste pravno ili fizičko lice i potrebna Vam je profesionalna izrada, održavanje, dorada ili marketing sajta, mi imamo pravo rešenje za Vas.

Poruči sajt

KONTAKTIRAJTE NAS

Prodaja:

pon- pet: od 09-19h
subotom od 10-16h
060/50-700-21
office@konceptMB.com

Podrška klijentima:

pon- pet: od 09-19h