Razvoj iPhone aplikacije

razvoj aplikacija za iPhone

Razvoj aplikacije za iPhone

Vreme običnih mobilnih uređaja koji manje-više služe jedino za razmenu poziva i poruka polako, ali sigurno prlolazi. Na scenu stupaju moderniji, funkcionalniji uređaji. Jedan od njih je iPhone, pametna „igračkica“ kojom se odrasli sve češće igraju. Zahvaljujući njegovoj popularnosti, izrađeno je preko 200.000 iPhone aplikacija od kojih mnoge čine deo promotivne kampanje neke od najuspešnijih kompanija širom sveta. Pa zašto onda i Vi ne biste krenuli njihovim stopama i u svoju marketinšku kampanju uvrstili i jedan ovakav novitet?

konceptMB tu je da za Vas razvije originalnu iPhone aplikaciju pomoću koje će Vašim klijentima biti jednostavnije da pristupe Vašem servisu, uslugama i aplikaciju koja će na najbolji mogući način ojačati Vaš brend, osnažiti Vaše poslovanje, omogućiti mu da raste i neprestano se razvija. Na nama je da Vas posavetujemo, podelimo sa Vama svoje zamisli, a na Vama da odlučite da li će primarni cilj aplikacije biti zabava, pružanje korisnih informacija ili pak nešto treće. Dobro ćemo razmotriti sve Vaše želje, ciljeve koje ste zacrtali, Vaše ideje, sve to dobro promešati sa našim znanjem i dugogodišnjim iskustvom i stvoriti iPhone aplikaciju po Vašoj i meri budućih korisnika.

Ukoliko ste pravno ili fizičko lice i potrebna Vam je profesionalna izrada, održavanje, dorada ili marketing sajta, mi imamo pravo rešenje za Vas.

Poruči sajt

KONTAKTIRAJTE NAS

Prodaja:

pon- pet: od 09-19h
subotom od 10-16h
060/50-700-21
office@konceptMB.com

Podrška klijentima:

pon- pet: od 09-19h