Razvoj Android aplikacije

Razvoj aplikacije za Android

Razvoj aplikacije za Android

Android je operativni sistem čiji je osnovni zadatak da pokreće sve više popularne smartphone uređaje koji su osetljivi na dodir. Razvila ga je kompanija Google, a zasnovan je na Linux i GNU softveru. S obzirom da je i više nego funkcionalan i zanimljiv, naprosto je šteta ne iskoristiti ga za promociju sopstvenog brenda.

Razvoj aplikacije za Android deluje poput vitamina na Vaše poslovanje, čineći ga snažnijim i otpornijim na negtivne uticaje koji ga mogu potresti. konceptMB razviće za Vas originalnu aplikaciju koja će oduševiti ne samo Vas, već i sve njene korisnike koji će se zahvaljujući njoj dobro zabavljati i dolaziti do mnoštva korisnih informacija.

Osim razvijanja kompletnih paketa, moguće je izraditi male android aplikacije koje imaju mogućnost daljeg nadograđivanja. U naše prostorije možete doći sa već postojećom idejom o tome pomoću kakve aplikacije želite da olakšate pristup svom servisu, odnosno svojim uslugama klijentima ili da promovišete svoj brend, ili samo sa predstavom o svojim potrebama i ciljevima koje želite da postignete. Osluškujući dobro telo vašeg biznisa lako ćemo doći do zaključka šta mu je najviše potrebno, dati Vam na raspolaganje nekoliko jednako dobrih ideja, a na Vama je odaberete najprimamljiviju.

Ukoliko ste pravno ili fizičko lice i potrebna Vam je profesionalna izrada, održavanje, dorada ili marketing sajta, mi imamo pravo rešenje za Vas.

Poruči sajt

KONTAKTIRAJTE NAS

Prodaja:

pon- pet: od 09-19h
subotom od 10-16h
060/50-700-21
office@konceptMB.com

Podrška klijentima:

pon- pet: od 09-19h