iPhone i Android

uzrada iphone i android aplikacija

iPhone i Android aplikacije

Do nedavno smo, u trenucima kada nam zatreba internet, bili striktno vezani za kompjutere. Kako nam oni nisu bili uvek dostupni, imali smo grdnih muka kada nam je bilo hitno da nešto pronađemo. Sada su se stvari malo promenile i, osim što nam je internet dostupan gotovo svugde, naši mobilni uređaji daleko su uznapredovali, te je sve veći broj ljudi koji ne napušta kuću bez svoje omiljene „igračke“, pametnih telefona kao što su iPhone, iPad i onih sa Android platformom.

Prednosti navedenih uređaja su ogromne, a jedna od njih je i ta što ih vrlo lako možete iskoristiti kao sredstva za promovisanje svog brenda na zanimljiv, nestandardan način – aplikacijom koja će biti dostupna svim njihovim korisnicima. Ako odlučite da konceptMB izradi za Vas iPhone ili Android aplikaciju, onda budite uvereni da ste napravili pravi potez, jer je njena originalnost zagarantovana.

Ovaj vid prezentacije je svojevrsni vitamin koji se lako prilagođava organizmu svakoga brenda. U zavisnosti od toga šta želite i šta Vam je potrebno, na raspolaganju smo da razvijemo najrazličiteje aplikacije kao što su na primer, igrice, vesti, aplikacije za beleške, za plaćanje parkinga, za konvertovanje različitih jedinica i sl.

Ako ni sami nemate ideju koja aplikacija bi bila najadekvatnija za promovisanje Vašeg brenda, mi smo tu da Vas posavetujemo i ponudimo Vam svoje brojne ideje od kojih ćemo Vama najprimamljiviju i realizovati.

Ukoliko ste pravno ili fizičko lice i potrebna Vam je profesionalna izrada, održavanje, dorada ili marketing sajta, mi imamo pravo rešenje za Vas.

Poruči sajt

KONTAKTIRAJTE NAS

Prodaja:

pon- pet: od 09-19h
subotom od 10-16h
060/50-700-21
office@konceptMB.com

Podrška klijentima:

pon- pet: od 09-19h