Blog

SEO optimizacija i brend

SEO optimizacija, SEO brendiranje, brand

Gotovo da se svakom brendu, ma koliko uspešan bio, makar jednom u karijeri dogodio neki propust o kome su svi oni zavidni jedva dočekali da pišu i takve vesti podele sa ostalima na moćnom i vrlo prostranom internetu koji posećuje ogroman broj ljudi. Takve stvari su apsolutno prirodne, ali previše govora na temu nekog Vašeg promašaja i tek kako može uticati na Vaš ugled, pa samim tim i na dalje poslovanje.

Direktor ste jedne ugledne avio kompanije, ali na internetu su polako počeli da se pojavljuju komentari putnika koji je bio nezadovoljan tretmanom, a sve zbog neprofesionalne stjuardese koja je tog dana ustala na levu nogu. Iako ste vrlo brzo shvatili da ste napravili grešku što ste je zaposlili, iako ste joj još sutradan dali otkaz, putnik će i dalje biti ogorčen i potrudiće se da svojom pričom, koju će vrlo brzo objaviti na internetu, odvrati mnoge da putuju sa Vama. Mislite da bi bilo dobro da jedan takav tekst zauzme prvo mesto na pretraživaču?

Zamislite samo koliko bi se smanjio broj posetilaca Vašeg restorana ako neko na internetu pusti buvu da se otrovao hranom koju je kod Vas pojeo! Nebitno što to nije istina i što je vrlo verovatno u pitanju Vaša konkurencija koja želi da Vas pretekne, mnogi će ipak gledati da zaobiću Vaš restoran ako pročitaju ovakvu vest, a ako na nju naiđu na prvoj stranici Google-a, teško da će moći da je preskoče. Međutim, ako se obratite timu konceptMB-a, moći ćete da zaboravite na negativne tekstove na početnim mestima pretraživača, pa samim tim i na glavobolje koje Vam zadaju.

konceptMB se već dugi niz godina bavi SEO optimizacijom, te stoga iz te oblasti poseduje veliko znanje na kome nastavlja da radi i usavršava ga. Zahvaljujući tom znanju, uspećemo da sa prvih mesta Google-a potisnemo sve one tekstove čiji sadržaj čini pregršt komentara loših po reputaciju Vašeg brenda i učinimo da se na njima pojavljuju članci koji se zasnivaju na rečima hvale o Vašem brendu ili koji jednostavno pružaju objekivne informacije ko ste, šta ste, čime se, kako i koliko dugo bavite.

Dakle, na Vama je da odlučite da li ćete dozvoliti da o Vama interentom haraju priče koje će u rekordnom roku ugroziti Vaš brend ili ćete se obratiti nama i sprečiti da neko pred toliko ljudi iznese Vaš prljav veš.

 

Poručite SEO optimizaciju

Leave a Reply

Ukoliko ste pravno ili fizičko lice i potrebna Vam je profesionalna izrada, održavanje, dorada ili marketing sajta, mi imamo pravo rešenje za Vas.

Poruči sajt

KONTAKTIRAJTE NAS

Prodaja:

pon- pet: od 09-19h
subotom od 10-16h
060/50-700-21
office@konceptMB.com

Podrška klijentima:

pon- pet: od 09-19h